Takto se nehubne!

V touze po štíhlosti se někdy uchýlíme k metodám, které lze těžko nazvat hubnoucími. Jsou totiž šílené! Nejen, že vám mohou poškodit zdraví, ale i nevratně rozhodit metabolismus. Zjistěte, které to jsou!

Ukazatel na osobní váze

Rychlé diety – rychle pozbyl, rychle nabyl

Tzv. rychlé diety se drží krátkodobě a bývají dosti drastické – nutí vás zcela vynechat jídla, která Vám škodí – nejčastěji tedy zdroje cukrů a tuků. V malém množství ale tělo i tyto látky potřebuje a proto si o něj nakonec stejně řekne, takže přestože třeba zpočátku skutečně zhubnete, po několika dnech se váš starý režim vrátí – a ve výsledku sníte více hříšných jídel než předtím.

Vrcholem šílenosti je tzv. hodinová dieta, kdy si zvolíte určitou hodinu a po dobu šedesáti minut můžete jíst cokoliv vás jen napadne - a v jakémkoliv množství. Další obžerství vás čeká opět druhý den. Snad není ani třeba připomínat, že nejíst po dobu čtyřiadvaceti hodin je hazard se zdravím. Po takové době se navíc žaludek smrskne a náhlý nával jídla, který v záchvatu hladu sníte, je pro vaše trávicí ústrojí těžko stravitelný. Žaludeční potíže na sebe nenechají dlouho čekat!

Hubnoucí nápoje vás také nespasí

Hubnoucí nápoje, ať už se jedná o koktejly, čaje nebo kávu, vám při snižování nadváhy sice lehce pomoci mohou, ale pouze za předpokladu, že nebudete spoléhat pouze na ně. Bez vhodného jídelníčku a pohybu to prostě nepůjde! Navíc některé čaje působí lehce projímavě a močopudně, takže zbavují tělo vody, ne tuku.

Hubnoucí náplasti – odolali byste?

To by se vám líbilo – oblepit si pokožku a čekat, až náplast udělá hubnoucí práci za vás. A přesně na tyto pohnutky výrobci zeštíhlujících produktů myslí! A proto slibují, že hubnoucí náplasti, obsahující pouze přírodní látky, nejen že sníží vaši chuť k jídlu a spálí přebytečný tuk, ale také vám ještě dodají energii!

Perlička na závěr - zeštíhlující parfém!

Ne, neděláme si legraci. Dokonce i na takové produkty už mnozí dietáři „skočili“. Údajně stačí jen správná kombinace vůní, která stimuluje produkci hormonu štěstí a tím spouští samovolný proces hubnutí – ze samé radosti totiž nebudete mít chuť se přejídat!

Mohlo by vás také zajímat

Kdy dieta ničí tělo

Psychologie hubnutí

Nejhorší diety - TOP3

Jak hubnout a nehladovět

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies