Trendy dámské oblečení pro jaro a léto 2011

Už jste si vybraly nové kousky na jaro a léto 2011? Pakliže jste tak ještě neučinily, inspirujte se styly, které pro vás připravili módní návrháři světových značek.

Ženy v módních šatech

Trendy dámské oblečení pro nadcházející sezónu

Někomu (a zejména mužům) se to možná zdá únavné sledovat módní trendy dvakrát v roce, ale podstatná část žen z celého světa se na takové události přímo těší. Doplnit šatník je stejně nevyhnutelné, tak proč si rovnou nepočkat na novou kolekci. I kdyby se mělo jednat o jeden jediný kousek, čekání se vyplatí. A co pro nás návrháři připravili letos? Mnoho změn se sice nekoná, přesto se podívejte, jakým směrem by měly směřovat vaše oči.

Šedesátá léta budou „in"

Módní styly různých etap dvacátého století se vrací zpět a stejně jako předešlé roky, i ten letošní se ponese v duchu šedesátých a sedmdesátých let. Ve výlohách a v buticích hledejte šaty a sukně typické pro tato období, zejména modely střižené krátce pod koleny. V těch zabodujete určitě a nezapomeňte se vyladit doplňky. Vsaďte na lehké šátky a šály z bavlny nebo nejlépe z hedvábí, rukavice a rozměrné klobouky. K těm se budou hodit brýle, s nimiž získáte tu pravou image.

Samozřejmostí jsou boty na vysokém podpatku s páskem kolem kotníků, ale vhodnější alternativou budou botky na klínu. V každém případě nepořizujte boty v nudných barvách, volte veselé barevné tóny. Na procházky v chladnějších dnech vám přijdou vhod kozačky, rovněž na vysokém podpatku či klínu, tentokrát ale v decentnějších barvách. Vyniknete v barvě bílé či smetanové a doplňte okázalými šperky.

Rozmanité vzory a barevné variace

Na jaro a léto se pokuste dát jeansovým kalhotám sbohem a pořiďte si alespoň jedny bavlněné kalhoty se širokými nebo naopak ultra úzkými nohavicemi, a to ve světlých barvách. Letos bude žádoucí ležérní styl. Šaty a sukně vybírejte v barvách jara, tedy ve žluté, oranžové a také v hnědé, v kurzu budou i květinové vzory. Bát se nemusíte ani různých třásní, objemných kabelek nebo kůže. Ze skříně můžete vytáhnout i starší modely v kovbojském stylu, rozhodně tím nic nezkazíte.

Trendy obuv pro jaro 2011

I do postele se stylem

Vybíráme vhodnou plesovou obuv

Stylové spodní prádlo - buďte sexy!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies