Trendy účesy pro podzim 2008

Léto končí a s ním i období zkracování vlasů a odbarvování do vyšisované blond. Jak se tedy stříhat, barvit a česat, abychom se cítili dobře a zároveň udělali radost paní Módě?
Žena stojící s dvěma muži vedle sebe

Trendy barvy vlasů na podzim 2008

Zatímco hitem tohoto léta byly platinové až bílé barvy vlasů, podzim fandí přirozené blond. V kurzu je také hnědá ve všech odstínech a výrazné proužky v tónech podzimu včetně fialové, červené a oranžové. Červená z vás totiž ihned vyžene podzimní splíny! Nebojte se s ní experimentovat. Sluší nejen zelenookým divoškám, ale i ženám tmavšího typu.

Délka a střih – hitem je prodlužování vlasů!

V létě byly moderní krátké vlasy, na podzim je můžete klidně nechat růst. Že vám nerostou? Nechte si je prodloužit! Hitem je také zahušťování. Dejte si ale pozor, aby nastavované vlasy naprosto souhlasily s odstínem vaší barvy. Pokud jste vrtkavá a často měníte barvu své kštice, myslete na to, že umělé vlasy barvit ani odbarvovat nemůžete. Pak si raději ponechejte pouze ty své.

Co se střihu týče, již se nenosí bob a la Beckhamka, půvabnější je klasické mikádo. Zelenou mají i atypické účesy, ofina (rovná i do kulata) a patka přes oko. Asymetrie je na ústupu. Nosí se účesy rozevláté i hladké, v období podzimních větříků je rozhodně praktičtější první typ.

Pánské účesy

Chlapi si mohou dovolit rebelský rozcuch, vlasy rozhozené na všechny strany by ale neměly působit jakoby se dotyčný zapomněl ráno učesat. Partie okolo tváře a krku jsou spíše vystříhané, delší na temeni, na vrcholu hlavy a vzadu na krku. Polodlouhé vlasy skvěle podtrhuje patka. Pro méně extravagantnější muže doporučujeme klasické střihy, které jsou stále v módě.

Mějte v malíčku i další trendy:

Účesy, které zvládnete sami
Prodlužování a zahušťování vlasů
Pernamentní styling vlasů
Přírodní péče o vlasy


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies