Trendy účesy pro podzim a zimu 2010

Módních trendů co se týče účesů a barev vlasů je opravdu nepřeberné množství. Záleží nejen na tom, jaké máte vlasy, ale také na tom, kolik času jste ochotni denně úpravě svého účesu věnovat. Trendy v účesech pro podzim a zimu 2010 se nesou ve znamení přirozených tónů, praktických krátkých střihů i přirozeně dlouhých kadeří.

Ženy s krátkým sestřihem vlasů

Hitem letošního podzimu a zimy je mikádo

Je to již několikátý rok po sobě, co jsou mikáda hitem. Krom oblíbených krátce střižených přichází do módy i delší varianty mikád. Hlavní je, aby mikádo působilo přirozeně, vzdušně a přitom nevyžadovalo žádnou speciální úpravu, kromě dokonalého střihu. Také v současnosti velmi oblíbený střih podkova zůstává trendy i nadále.

Podzimní a zimní péče o pleť a vlasy

Nemáte čas se o své vlasy starat? Vyzkoušejte chlapecký sestřih!

Letošní trendy nahrávají také ženám, které se o vlasy nestihnou a nebo nechtějí příliš starat. Pro ty je vhodný chlapecký sestřih, který lze doplnit o krátce a asymetricky střiženou ofinu. Vlasy stačí po ránu jen trochu „prohrábnout“ a během několika vteřin vytvarovat pomocí gelu nebo tužidla. Rázem je jednoduchý, praktický a přitom stylový účes na světě.

Trendy účesy pro dlouhé vlasy

Ani nositelky dlouhých vlasů se nemusí bát, že by byly tuto sezónu out. V módě budou jak dokonale vyhlazené vlasy, tak také přirozené vlny, které zažívají letošní podzim a zimu doslova boom.

Přirozené barvy jsou IN

Syté odstíny jsou pasé, letošní sezónu jsou žádané přirozené barvy, které symbolizují návrat k přírodě. Barvu vlasů můžete zvýraznit jemnými barevnými odlesky. Velmi moderní jsou odstíny čokolády, mědi, skořice, zářícího slunce a oříšku. Nic nezkazíte ani jemně popelavým odstínem barvy vlasů. Důležité je, aby vlasy vypadaly co nejvíce přirozeně a také zdravě. Pokud si nevíte se svým účesem a barvou vlasů rady, navštivte odborníka, který poradí, co vám bude slušet nejvíce.

Péče o vlasy - rady, jak si vybrat ten nejlepší šampón

Přírodní péče o vlasy

Péče o mastné vlasy - jak na to?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies