Léto ve znamení kalhot

S blížícím se létem si mnoho z nás klade otázku, jaké oblečení bude pro nadcházející sezónu nejvhodnější. Vyberte si styl, ve kterém se budete cítit nejlépe a také takový, který bude co nejvíce lichotit vaší postavě.

Plátěné kalhoty se šátkem

Trendy střihy kalhot

V současné době si můžeme vybrat z nepřeberného množství různých střihů kalhot. Je libo capri kalhoty, kalhoty s rovnými či zvonovými nohavicemi a nebo třeba kalhoty se zvýšeným pasem? Každé postavě sluší jiný typ kalhot. Důležité je při jejich výběru myslet nejen na to, aby vybraný střih vyzdvihl naše přednosti a zakryl nedostatky, ale také abychom se v nich cítili maximálně pohodlně. Inspirovat se můžeme trendy, které si pro nás módní návrháři připravili na tuto sezónu. Více ve článku: Trendy dámské oblečení pro jaro a léto 2011

Kalhoty pro každou postavu

V následujících řádcích vám poradíme, jaké kalhoty budou nejvhodnější volbou právě pro váš typ postavy. Máte širší boky, větší zadeček, bříško nebo největším nedostatkem je vaše výška? Pro každý „nedostatek" máme řešení.

Širší boky, větší zadeček (typ hruška)

Slovanská postava je typická širšími boky a větším zadečkem. Pro tento typ postavy jsou vhodné volné splývavé materiály a nohavice do zvonu. Máte-li ploché bříško, můžete vyzkoušet bokovky. Nevhodné jsou capri kalhoty, balonové kalhoty a výrazně zbarvené, vzorované kalhoty (kompromisem mohou být kalhoty s vertikálními proužky).

Větší bříško, boky a stehna (typ jablko)

Tento typ postavy se vyznačuje plnými ňadry, boky i stehny. Máte-li tento typ postavy, jsou pro vás nejvhodnější kalhoty se zvýšeným pasem, s širší páskovou manžetou, capri kalhoty (podmínkou jsou štíhlejší nohy) a nebo tříčtvrteční kalhoty. Nevhodné jsou kalhoty s výraznými kapsami.Vyhněte se také výrazným aplikacím na horní části kalhot a mohutným opaskům.

Drobná postava

Pokud výška nepatří mezi vaše přednosti, jsou pro vás vhodné kalhoty s vysokým pasem. Nemusíte se být ani kalhot s horizontálními proužky a nebo s dekorativním motivem na dolní části nohavic. Ke kalhotám je vhodné nosit boty na vyšším podpatku, které vaši postavu opticky prodlouží. Doplnit je můžete o výrazný opasek, který odvede pozornost od výšky směrem k pasu. Nevhodnými typy kalhot pro vaši postavu jsou capri a tříčtvrteční kalhoty, bokovky a kalhoty do zvonu. Vyhnout byste se také měla výrazným vzorům a aplikacím.

Legíny a turecké kalhoty - můžete si je dovolit?

Pásky jako módní hit

Trendy účesy pro jaro a léto 2011

Trendy obuv pro jaro 2011

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies