Plážová móda letošního léta

Nechte se inspirovat trendy pro letošní léto. Víte, jaké plavky, plážové oblečení, obuv a doplňky jsou letos hitem mezi módními návrháři? Poradíme Vám!

Žabky položené u bazénu

Trendy plavky pro léto 2011

K letnímu slunění a radovánkám neodmyslitelně patří i vhodný oděv. Už máte plavky, kterými se letos pochlubíte? Nevíte, jaké plavky si vybrat? Vhodně zvolený střih plavek může vaši postavu opticky zeštíhlit a také zakrýt místa, která vás trápí, případně přidat několik centimetrů tam, kde byste si to přála.

V módě jsou jak klasické jednodílné plavky, tak i  bikiny s košíčky ve tvaru obdélníku nebo trojúhelníku a také tankiny (plavky s vrchním dílem v podobě tílka). Do popředí zájmu se opět dostávají retro, etno, námořnické, zvířecí (hadí, krokodýlí, levhartí) a květinové vzory. Kromě výše uvedených jsou stále oblíbené i geometrické tvary.

Žhavým trendem budou letní sezónu i monokiny - plavky, které dokonale potrhnou vaši krásu a působí velmi sexy. Jsou ovšem vhodné spíše pro štíhlé ženy, protože jsou ušité jen z minima látky. K dostání jsou v mnoha žádaných barevných provedeních - metalických odstínech, černé, žluté, béžové i oranžové.

Vhodným doplňkem k plavkám je pareo, které zakryje drobné nedostatky a navíc vypadá velmi sexy. Zavázat jej můžete nad prsy, na bocích nebo třeba jen tak přehodit přes ramena. Zvolíte-li delší pareo, rozhodně neuděláte chybu, protože vás opticky prodlouží.

Trendy dámské oblečení pro jaro a léto 2011

Další trendy plážové oblečení a doplňky pro letošní léto

I tuto sezónu jsou trendy dlouhé plážové šaty v zářivých barvách (zelená, žlutá nebo fialová) a pestrých vzorech. Vedle nešlápnete ani s letními šaty s nepravidelnými střihy. Dále jsou také v kurzu průsvitné plážové tuniky, kafrany i overaly v netradičních, zářivých barvách, které působí romantickým a zároveň sexy dojmem.Vybírejte takové kousky oblečení, ve kterých se budete cítit pohodlně a navíc budou lichotit vaší postavě.

Letní outfit nejlépe podtrhnou šperky z přírodních materiálů. Rozhodně nezapomeňte ani na vhodnou ochranu vaší hlavy. Nafandíte-li zrovna slaměným kloboukům, můžete zkusit modernější látkové a nebo šátky na hlavu.

Náramky jsou hitem

Léto ve znamení kalhot

Doplňky, které jdou s módu po desetiletí

Bez bot to nepůjde

Na pláž jsou ideální žabky, kristusky a nebo gladiátorky s rovnou podrážkou, které jsou vhodné na nerovný terén. Při výběru letních bot se zaměřte nejen na jejich tvar, ale také na barvu a detaily (řemínky, kamínky, apod.). To, že by boty měly být maximálně pohodlné, snad není potřeba připomínat.

Trendy účesy pro jaro a léto 2011

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies