Podzimní trend – svetry

S příchodem chladných dní se stává svetřík ideálním kouskem oblečení z Vašeho šatníku, který nejen zahřeje, ale také Vám dodá šmrnc. Víte, jaké svetry a svetříky budou v kurzu tuto sezónu? Nechte se inspirovat dnešním článkem.

Různé druhy svetrů na chladnější dny

Svetr by neměl chybět v šatníku

Svetr je kouskem oblečení, který si oblíbili již naše babičky. Od té doby se ovšem mnoho změnilo. Do kurzu se dostávají svetříky různých délek, střihů i materiálů. Je libo sportovní či elegantní střih? Chcete lehký svetřík, který můžete nosit každý den v kabelce a v případě potřeby jej vytáhnete, oblečete a budete vypadat elegantně (případně bude pasovat ke každému typu oblečení) a nebo takový, do kterého se zachumláte a dopřejete teplo krku, ledvinám i zadečku? Preferujete svetříky s výstřihem do písmene „V" nebo „U", rozšířené v oblasti boků, límcem okolo krku, kapucí, zapínáním na knoflíky nebo zip? Na trhu je jich opravdu spousta a stačí si jen vybrat ten, který bude nejlépe splňovat Vaše požadavky.

Svetry - jak je kombinovat?

Klasikou je lehký, jednobarevný (nejlépe černý, bílý, béžový nebo šedý) bavlněný svetřík s výstřihem do písmene V, který lze snadno kombinovat. Pokud si pod něj vezmete jednobarevnou halenku s límečkem (můžete vyhrnout rukávy svetru, aby vynikly rukávy halenky), úzké džíny a obujete kotníčkovou obuv, rázem vytvoříte outfit, který snad nikdy nevyjde z módy.

Oblíbené jsou také svetry s délkou po pas, ozdobným límcem a zapínáním na velké, ozdobné knoflíky, které lze kombinovat s džínami, společenskými kalhotami, sukněmi i šaty. Takový outfit doporučujeme doplnit o výraznější, barevně sladěné doplňky z přírodních materiálů.

Dalším z oblíbených je i tzv. otevřený typ svetru. Ten můžete kombinovat s různými topy (barevně sladěnými) a jednobarevnými kalhotami či džínami. Pokud jej necháte rozepnutý, vynikne oblečení, které máte pod svetrem a outfit bude vypadat uvolněně. Když si svetřík zapnete, případně nějak uvážete (například jej stáhnete v pase decentním páskem), budete rázem působit elegantně. I k tomuto typu outfitu budou pasovat výraznější, barevně sladěné doplňky z přírodních materiálů.

Trendy barvy a vzory letošního podzimu

Co se týče barev, tak se do popředí zájmu dostávají takové, jako je například šedá ve všech odstínech, vínová, krémová či tmavě žlutá (tzv. hořčicová). Tím ovšem barevný výběr nekončí. Trendy budou svetry jednobarevné, vícebarevné i se vzorem. In budou i svetříky s volánky, proužky a nebo různými, zajímavými nášivkami.

Další zajímavé články k tématu:

Pozor na nekvalitní oblečení a doplňky

Umíte nosit barvy?

Buďte sexy v podvazcích

Šedá je v kurzu!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies