Šedá je v kurzu!

Nebojte se do svého šatníku pořídit oblečení v šedé barvě. Právě šedá barva je letos módním hitem. Víte, s jakými barvami ji kombinovat? Poradíme Vám!

Žena ve vestě opřená o zeď

Nebojte se šedé barvy

Která barva je kompromisem mezi černou a bílou barvou? Ano, je to barva šedá! A právě ta se v letošní sezóně dostává do popředí zájmu. Objevuje se téměř ve všech kolekcích od známých i méně známých módních návrhářů. I když je šedá sama o sobě nevýrazná, v kombinaci s jinými barvami může vytvořit velmi zajímavý a sexy celek.

Nejmódnější jsou čtyři odstíny šedé - konkrétně stříbřitě šedá, osmdesátiprocentní šedá, středně platinová a hnědošedá. Pro jaký odstín šedé se rozhodnete právě vy? Šedá barva je barvou, která nezkresluje a ani nemá vlastnost zúžit postavu (jako například černá) - to mějte na paměti při výběru nového oblečení.

Štíhlé ženy si mohou dovolit vypasované střihy, které zvýrazní jejich přednosti. Ženy oblejších tvarů by měli volit takový střih oblečení, který bude lichotit jejich postavě. Příliš volné oblečení není ideální volbou - bude působit „nudně" a navíc opticky přidává kilogramy.

Také mějte na paměti, že šedá barva se musí umět nosit. Chcete-li si vzít na sebe více kousků v této barvě, měla byste se snažit její odstín co nejvíce sjednotit. Různé odstíny šedé v jednom celku nebudou budou působit příliš hezky...

S jakými barvami ji kombinovat?

Oblečení v odstínech šedé nejlépe vynikne v kombinaci s oblečením a doplňky ve výrazných barvách. Vhodné jsou například jarní zelená, tyrkysová, fialová (světlá i tmavá), sytě růžová, oranžová, sytě červená či žlutá. Šedou není vhodné kombinovat s nevýraznými nebo neutrálními odstíny - například černou, béžovou nebo bílou.

Další články o módě

Plážová móda letošního léta

Nakupovat levně a nebo kvalitně?

Léto ve znamení kalhot

Trendy účesy pro jaro a léto 2011

Pozor na nekvalitní oblečení a doplňky

Trendy dámské oblečení pro jaro a léto 2011

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies