Přípravky, které zastavují stárnutí pleti

Síla rostlin je mocná a mnoho z nich přináší zázračné účinky proti přirozenému stárnutí pleti. Nemyslete už na zadní vrátka, které přináší plastická chirurgie, ale pečujte o svou pleť pomocí přípravků, které jsou mnohokrát účinnější!

Opalující se žena v růžových plavkách

Bylinky – jejich účinky pro zdraví

Bylinky jsou první možnost, ke které bychom se měli přiklánět, chceme-li pečovat o svou pleť a v neposlední řadě také celkové zdraví. Bylinky totiž obsahují nejrůznější látky, které jsou schopny o lidský organismus pečovat lépe a účinněji, než chemické produkty. A jaká je schopnost bylinných přípravků, co se týká péče o pleť?

 

  • hydratují
  • okysličují
  • pečují
  • obnovují
  • zjemňují
  • vyživují

Zdravá a krásná pleť – výběr vhodných přípravků

Pro krásnou pokožku lze používat množství bylin nebo bylinných přípravků. Při jejich výběru vždy hleďte na to, zda-li je přípravek čistě přírodní a neobsahuje žádné chemické přídavky. Ty totiž pleti nepomohou, ale právě naopak jí škodí.

 

Bylinné přípravky by se měly používat jako prevence, ale zde platí, že nikdy není pozdě. Zvláště pak jsou bylinné přípravky vhodné pro pleť, která je vystavována nepříznivým vlivům jako je špatné ovzduší, kouření, nedostatek sportu, stres nebo málo spánku.

Bylinky a krása – které jsou vhodné?

Přírodních přípravků, které obsahují výtažky přírodních produktů, jsou stovky. Důležité je zaměřit se na účinky daných výtažků. Pokud je tedy pleť unavená a nepružná, potřebujete takové bylinky, které vyživují a obnovují. V případě prevence proti stárnutí pleti jsou vhodné účinky pečující a okysličující.

 

Mezi nejčastěji používanější a nejoblíbenější patří přípravky s výtažky jojoby, oliv, makadového oleje, heřmánku nebo avokáda. O těchto se dá říci, že mohou být používány jednak jako prevence, ale také jako přípravek pro regeneraci pleti.

Tip pro krásu a zdraví – japonský čaj hannasaki

Japonský čaj hannasaki je považován za hotový zázrak, přestože u nás není ještě příliš známý. U nás jej naleznete nejčastěji pod názvem „červený čaj“, má však mnoho dalších přívlastků. Neméně známé jsou například „císařský čaj“, „klenot mezi čaji“, „nejzdravější čaj světa“, „čaj atomového věku“, „král všech čajů“ nebo „zázračný prostředek pro krásu a zdraví“.

 

Tento čaj má účinky, které ocení každý z nás. Odbourává tukovou tkáň, jemně a důkladně pečuje o pleť, snižuje hladinu cholesterolu, posiluje imunitní systém, zrak, odbourává bolesti hlavy, poruchy srdce nebo potence, léčí kožní problémy, astma nebo sennou rýmu a v neposlední řadě také příznivě působí na krevní tlak.

Další zajímavé články z rubriky přípravky pro zdraví

Péče o pleť ve 20, 30, 40, 50-ti letech

Deodoranty versus antiperspiranty

Péče o mastné vlasy - jak na to?

Lupy - pryč s nimi

Kosmetika z konopí - pro a proti

Bambucké máslo - hotový zázrak

Tablety na opalování

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies