Spadlý zadek? Pozvedněte ho!

Ať už vám povislý zadeček nadělily geny, matička příroda nebo přibývající věk a sílící účinky gravitace, nic není ztraceno!

Pevný zadeček v plavkách

Na pevný kulatý zadeček se muži rádi podívají. Víme to všechny. Pokud ten náš nemá zrovna pevný tvar, dokáže nás takový nedostatek hezky potrápit. Co můžeme pro zpevnění a pozvednutí tvaru udělat

Bez cvičení to nepůjde

Nejlepším cvikem na posílení pozadí jsou obyčejné dřepy. Aby byl ale výsledný efekt co největší, je třeba rozkročit nohy na šířku ramen, špičky směřovat před sebe a plosky nohou nezvedat. Záda nezakulacujte, musí zůstat rovná. Cvičte třikrát týdně tři série po patnácti opakováních a již za měsíc pocítíte rozdíl!

Perfektními cviky jsou také zanožování, unožování a přednožování, opět je ale třeba stát rovně, neklátit sebou, mít zpevněné tělo a opakovat alespoň dvě/tři série. Zadeček vám bude vděčný i za chůzi do schodů a stahování svalů – to můžete praktikovat téměř kdykoliv – při čekání na autobus, při práci na počítači a podobně. Svaly ponechejte stáhnuté minimálně pět vteřin – opakujte, dokud vás svaly nezačnou bolet.

OriginalNerada cvičíte Zkuste vibrační plošinu – při minimu námahy docílíte maxima výsledků. Najdete je v každém lepším fitcentru.

Cvičení pro pevný zadek

Cvičení s Power Plate

Optické iluze pro vaše pozadí

Spadlý zadeček můžete s trochou šikovnosti také pozvednout okamžitě – použitím stahovacího prádla nebo dobře zvolených kalhot. Opticky kulatější vypadá pozadí v kalhotách s kapsami na pozadí, ze sukní vám zase budou lichotit ty s řasením na sedací části.

Móda na míru vaší postavy

Poslední varianta - plastika zadečku

Jste-li ze svého zadečku opravdu zoufalá a máte pocit, že ani cvičení nepomůže nebo prostě víte, že se k němu nepřinutíte, můžete vyzkoušet služby estetické chirurgie. Novinkou je tzv. Silhouette-Lift, metoda využívající speciálních závěsných nití. Ty spadlé tvary zadečku krásně pozvednou. Zákrok trvá asi 45 minut, provádí se v lokální anestezii a cca po dvou měsících se nitě ještě dotahují.

Známější metodou úpravy pozadí je liposukce, tedy odsátí tuku, ta ale samotný povadlý tvar zadečku neřeší!

Liposukce může pomoci i uškodit

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies