Sveďte ho!

Jste si svým partnerem, jeho láskou, věrností a oddaností jistá? Jestli je vaše odpoveď ANO, pak vám spousta žen může jen závidět. Ale člověk nikdy neví. Zkuste na něj něco nového a ujistěte ho, že jen vy jste jeho královnou. Zkrátka ho sveďte!

Objetí rukou

Iniciativa je i na vás

Je pravda, že se traduje, že postelová iniciativa je v rukou chlapa, ale proč by to tak mělo být? Vždyť i toho chlapa to po nějakém čase musí přestat bavit. Nebuďte pasivní nudnou milenkou, která poslušně čeká, až jí dá partner najevo, že má zájem. Máte-li na sex chuť, klidně si o něj řekněte. Chlapi mají rádi, když se ženy nedrží zajetých rolí. Zkuste to, možná budete i vy mile překvapena.

Ukažte, že vás sex baví

Nedělejte to jen proto, že se to musí. To vás tím tuplem odradí. Zkuste na přístupu k sexu zapracovat a dejte mu pořádně najevo, že vás to s ním baví. Nicméně, nikdy na tom nebudeme tak jako muži. Jejich přístup k sexu je prostě jiný.

Překvapte něčím novým

Možná vás sex nebaví, protože je pořád stejný a máte pocit, že žádné překvapení už na vás nečeká. Vždyť ani oblíbená knížka se nedá číst stokrát. Buďte k partnerovi otevřená, sama nějakou tu novinku navrhněte nebo rovnou předveďte. Kupte si pěkný a odvážný sexy obleček a budete koukat, jak ten váš bude koukat s otevřenou pusou.

Je čas ho svést

Vemte mu vítr z plachet. Ukažte se jako sebevědomá milenka, která ví co chce. Vždyť jste krásná a smyslná, nepochybujte o tom. Udělejte pro jednou sexuální objekt z vašeho muže místo vás. Zkuste mu během dne napsat SMS plnou vášně a touhy, večer ho svádějte až bude šílet a při tom ho nenechte hnout prstem.

Nic nefunguje?

Novinky ani svádění nepomáhá? Sex je pořád stejná otrava? Pak je nejvyšší čas na rovinu si o všem otevřeně promluvit, protože nevěra už klepe na dveře. Ujasněte si, jak to vidíte do budoucna. Klidně zajděte do manželské poradny, jeslti se vám podaří tam partnera dostat. Je totiž možné, že on to až tak špatně nevidí, aby bylo nutné navšítvit poradnu. Nevěra pro chlapa není tak zásadní, vždyť on jen uspokojuje své pudy.

Jak zachránit vztah

Věrnost - je stále IN?

Proč se vyplatí odpouštět

Citoví upíři mezi námi

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies