Tipy a triky jak být na Silvestra dokonalá

Konec roku už se blíží a s ním i bujaré večírky, na kterých chce být každý dokonalý. Především ženy se předhání, která bude v poslední den v roce vypadat nejlépe. Tak proč byste to letos nemohla být právě vy?

Krásná tvář ženy

Silvestrovské oslavy jsou vždy velkolepé. Loučení se starým rokem a vítání toho nového proto pojměte s noblesou vám vlastní. Dokonalá budete letos ve všem, co se třpytí a co se blýská.

Buďte sexy! Konec roku si zasluhuje výjimečnost, proto se nebojte odvázat. Flitry, krajka, tyl, šifon, minisukně, vysoké podpatky, okázalé šperky a dokonalý make-up, to všechno k silvestrovským oslavám patří.

Rozlučte se s koncem roku v sexy červené, v luxusní zlaté, v noblesní stříbrné nebo v klasické černobílé kombinaci.

 

Jak na dokonalý účes a make-up?


V líčení vsaďte na „wau efekt“ v podobě kouřového líčení, rudé neslíbatelné rtěnky a umělých řas. Díky nim dosáhnete ozbrojujícího pohledu. Stíny však nemusíte využít jen černé a šedé. Bujarý večírek bude jistě až do ranních hodin, proto nezapomeňte na kvalitní dlouhotrvající make-up. Pro dokonalý vzhled vyzkoušejte i konturování, pomocí kterého si zúžíte obličej, nos a projasníte oči. 


Vlasy vyčešte do drdolu. Nejen že vám vlasy tak nebudou vadit při tanci, ale zároveň jsou drdoly nyní velmi oblíbené a šik a nechají vyniknout šíji. Jestliže dáváte přednost rozpuštěným, pak se nebojte účes doplnit čelenkou, stuhou nebo si vlasy sčesat na jednu stranu a ozdobit květinou.

TIP: S sebou do kabelky přibalte pudr, malý hřebínek a kapesníčky. Drobné úpravy nedokonalostí tak zvládnete i během večera.Toužíte být za rebelku, princeznu, dámu nebo sexy dračici? Máme pro vás pár tipů, co si obléci.

 

Rebelka


Jestliže máte rebelství v krvi, pak pro vás budou jasnou volbou slimky, ať už v podobě džínů nebo kožených kalhot. Ty doplňte flitrovaným tílkem volnějšího střihu. Vše dolaďte kontrastními kotníčkovými boty nebo kozačkami nad kolena a malým blyštivým psaníčkem. Vlasy nechte volně rozpuštěné nebo zvolte ledabyle sepnutý účes. Vsadit můžete i na klobouk.

 

Princezna


Máte-li ráda šaty a korunku na hlavě, pak je jedinečná šance vyrazit na silvestrovskou party. Korunku, diadém nebo čelenku vkusně zakombinujte do účesu. Tylové šaty se těší stále velké oblibě. Vyhněte se však jakýmkoliv vzorům. K jednobarevným snadno doplníte lodičky i kabelku. Přes holá ramena přehoďte šálu, kterou slaďte s barvou laku na nehtech.

 

Dáma


Budete příchod Nového roku vítat s noblesou a decentností? Pak pouzdrová sukně či šaty doplněné perlovými šperky budou tou správnou kombinací. Pravá dáma vždy oslní vyčesaným drdolem, krásnou vůní a klasickou francouzskou manikúrou. Na půlnoční ohňostroj si s sebou nezapomeňte vzít elegantní doplněk v podobě kožichu.

 

Sexy dračice


Pokud máte v plánu být na silvestrovském večírku za sexy dračici, pak zvolte rudé šaty s krajkou. Nezapomeňte také na výstřih. Skvělou volbou jsou i černé flitrované šaty s dlouhým rukávem a s rafinovaným výstřihem na zádech. K tomu už jen stačí vzít lodičky a psaníčko a rty zvýraznit neslíbatelnou rtěnkou.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies