Trendy pokrývky hlavy pro podzim a zimu 2010

Zimní čepice rozhodně nejsou doplňkem, za který byste se museli stydět. Jsou praktické a navíc jsou také nepostradatelným módním doplňkem, který dotváří celkový outfit. Z široké nabídky si můžete vybrat jak jednoduché, tak i extravagantní a bohatě zdobené modely.

Žena se zimní čepicí na hlavě

Jaké pokrývky hlavy jsou letos IN?

V nadcházející sezóně se bude klást důraz na praktičnost – to znamená, že čím teplejší pokrývka hlavy bude, tím lépe. Důležité je, aby pokrývka chránila i tu nejcitlivější část naší hlavy – tedy ušní lalůčky.

Vybrat si můžete z pestré nabídky jednoduchých pletených čepic, elegantních klobouků, pletených bekovek, baretů, kulichů i chlupatých náhlavníků. Ovšem jestli již od dětství nemáte rádi pocit čepice na hlavě, ale na druhou stranu nechcete, aby vám umrzly uši, tak si pořiďte klapky na uši. Jsou, tak jako i minulý rok, opět v módě.

Trendy vzory a barvy podzimu a zimy 2010

Letošní zima si žádá pestré barvy, které vypadají skvěle jak k černým či šedým tónům, tak i k těm hnědým a béžovým. Ze vzorů se letos upřednostňují zvířecí a zimní motivy. Nic nezkazíte ani čepicí či kloboučkem se stylovou chlupatinou a nebo okrasným nápletem. Nezapomeňte ani na to, že detaily dělají své. Takové knoflíčky, bambulky nebo mašličky na zimní čepici dělají z jinak obyčejného kousku extra model.

Jaký styl čepice si vybrat?

Co se týče tvarů čepic, tak neexistuje žádné zásadní pravidlo jejich výběru. Každému sluší něco jiného, proto je nutné je všechny vyzkoušet a vybrat si ten nejlepší model, který vám padne. Na pomoc si přizvěte třeba kamarádku a nebo partnera, kteří vám při výběru poradí. Oblíbené a velmi působivé jsou pletené čepice s výraznou květinou na boku.

Jak sladit oblečení se zimními doplňky?

Pokud vaši čepici nevolíte jako barevný důraz k vašemu celkovému outfitu, zkuste ji nějak doladit. Nosíte-li šedý nebo černý kabát, vyvarujte se tmavým barvám čepice, abyste nepůsobila moc ponuře. Raději zvolte veselejší barvu, ke které si pořiďte třeba šálu či rukavice ve stejné barevné kombinaci nebo naopak kontrastní variantě.

Stylové spodní prádlo - buďte sexy!

Trendy účesy pro podzim a zimu 2010

Módní trendy pro podzim a zimu 2010

Trendy obuv pro podzim a zimu 2010

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies