Buďte styloví i doma

Vytahané tepláky a šátek kolem hlavy, i tak může vypadat domácí oděv ženy. Móda naštěstí pronikla i do českých domácností. Ukážeme vám, jak se doma nejen dobře cítit, ale i vypadat!
Sedící žena s odhalenými nohami

Domácí oděv bývá nejzanedbávanější částí šatníku. Protože nás doma nikdo nevidí, hodíme na sebe obvykle oblečení vyřazené z běžného nošení a více neřešíme. Pohodlí je sice důležité, vzhled ale také. Partner jistě ocení, když se mu hastroš před očima promění ve vkusnou sportovní dámu. 

Pohodlí a sportovní elegance

Nikdo netvrdí, že musíte po doma chodit v saténovém oblečku. Správně vybrané domácí oblečení je hezké a praktické zároveň. S vytahanými tepláky a tričkem neurčitého tvaru díru do světa neuděláte. Investujte proto do kvalitnějších sportovních kompletů a teplákových souprav, které budou dlouho vypadat jako nové. Blaze vám bude v plyšových, fleecových a semišových materiálech, ale také v bavlně nebo ve froté materiálu. Samozřejmě lze také kombinovat samostatné kalhoty s různými tričky a mikinami, pokuste se ale dodržet barevně sladění. Praktické jsou mikiny na zip umožňující rychlé svlékání či oblékání podle aktuální teploty v bytě.

Převlékejte se i doma

Nechcete-li mít domácí úbor za měsíc vytahaný a sepraný, oddělujte odpočinkový oděv od pracovního – noste tedy jiné oblečení na válení se u televize a jiné na mytí oken nebo podlahy.

Móda na doma nemusí být jednotvárná

Chcete vědět, co je v domácí módě in? Jsou to především zmíněné sportovní komplety s různými nápisy, obrázky nebo zdobením. V létě působí sexy teplákové kalhoty s topem bez ramínek – obojí samozřejmě ze stejného materiálu. Doma nemusíte být šedé myši, barvy jako je růžová, tyrkysová či kanárkově žlutá jsou mnohem více trendy a navíc vám okamžitě zvednou náladu.

Další články z rubriky Móda a trendy

Dokonalá v každém detailu – pravidla nošení doplňků

Trendy oblečení pro ženy s širšími boky

Móda a trendy – věčná džínovina

Náušnice podle tvaru obličeje

Stylové pokrývky hlavy

Móda do školy


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies