Hurá do šortek!

Šortky jsou pohodlné, velmi praktické a také stylové. Oblíbili si je ve svých kolekcích slavní módní návrháři i celebrity. K dostání jsou v mnoha různých stylech, materiálech a vzorech. Nosit je můžete do práce, do města i na party.

Kraťasy s páskem

Šortky - oblíbený kousek v šatníku mnoha celebrit

O šortkách se dá říci, že jsou praktickým doplňkem každého moderního člověka, navíc je lze nosit od jara až do podzimu. K dostání jsou v mnoha provedeních - ať už s ultra krátkými nohavicemi, který skryjí intimní partie a vypadají sexy nebo s délkou do půli stehen, případně až po kolena. O tom, že jsou žádaným kouskem, se můžeme na vlastní oči přesvědčit v aktuálních kolekcích od známých módních návrhářů. Oblíbili si je i celebrity, jako je například Mischa Barton, Jennifer Aniston, Tara Reid, Britney Spears, Chloe Sevigny, Megan Fox nebo Leighton Meester.

Nebojte se šortek s vysokým pasem

Šortky s vysokým pasem jsou letošní léto žhavým hitem. Nejen, že vypadají stylově, ale také zakryjí drobné nedostatky postavy v oblasti boků a pasu. Štíhlé a vysoké ženy se nemusí bát vyjít si v miniaturních šortkách zvýrazňujících jejich sexy křivky. Ženy, které mají nějaké to kilo navíc, by měli volit spíše takové, které nedostatky zamaskují - například šortky s kapsami či zajímavou výšivkou, jenž odpoutají pozornost od výraznějšího zadečku a nebo šortky s délkou po kolena, které zamaskují silnější stehna.

Pestrá nabídka materiálů

Je libo šortky látkové, džínové, kožené, se vzory a nebo raději jednobarevné? Letošní sezóna je na materiály opravdu pestrá. Nejméně pohodlné budou v parném létě kožené šortky (ty lze využít spíše v chladnějších letních a podzimních dnech), naopak nejpohodlnější budou šortky látkové (plátěné nebo z jiných jemných, prodyšných materiálů) nebo džínové v jednobarevném provedení. Ty mají navíc tu výhodu, že se dají jednoduše kombinovat s ostatním oblečením. Se vzorovanými šortkami to půjde poněkud hůře. K těm se nejlépe bude hodit jednobarevný svršek a méně výrazné doplňky.

Další zajímavé články k tématu:

Buďte sexy v podvazcích

Šedá je v kurzu!

Plážová móda letošního léta

Náramky jsou hitem

Léto ve znamení kalhot

Trendy účesy pro jaro a léto 2011

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies