Nejlepší dárky k Vánocům pro děti

Sháníte na poslední chvíli ještě nějaké dárky pro svoje děti nebo pro děti v rodině? A nic vás už nenapadá? Máme pro vás pár tipů, kterými jistě neurazíte.

Ozdobený vánoční stromeček s hromadou dárků

Vánoce jsou tu za dva týdny a někteří z nás ještě nemají všechny dárky po hromadě. Někdo nakupuje na poslední chvíli, jiným chybí ještě nějaká maličkost, taková tečka, kterou by potěšili. Tu ocení děti všech věkových kategorií, protože dárků není nikdy dost a mohly by je dostávat třeba každý den.  Vždy ale mějte na paměti, že by to měly být takové dárky, o které bude zájem. Nikdo totiž nestojí o dárky, které si vlastně nepřál, zejména děti ne. Ty mohou být opravdu zklamané, pokud neuvidí alespoň pár maličkostí, které si pod stromečkem přály.

Pro nejmenší

Pro malé děti předškolního věku je nakupování dárků prostě jedna báseň. Jsou nenáročné a nadchne je prakticky cokoli, co pod stromečkem uvidí. Aby tam ale našly skutečné poklady, je třeba pečlivě vybírat.

  • Malé děti mají rády vše, co je mazlivé. Nebojte se jim pořídit maxi plyšovou hračku, která bude třeba stejně velká, jako ony samy. Při usínání se nebudou tolik bát.
  • Chcete, aby rozvíjelo své dovednosti? Zaměřte se na didaktické hračky, které mohou být z plastu, z papíru nebo ze dřeva.

Školáci

Už i děti na prvním stupni vidí kolem sebe starší žáky, jak se chlubí novým mobilem nebo tabletem. Většina rodičů ho prostě pořídí hlavně proto, aby dítě nebylo terčem posměchu pro ostatní. Pokud ještě hledáte něco k tomu, zaměřte se na doplňky.

Líbit se budou:

  • sluchátka
  •  pěkné obaly na telefon i tablet

Pokud už tohle všechno má a chcete, aby více času trávilo i jinak, než u PC, telefonu nebo tabletu, zkuste například:

  • 3D puzzle, jsou netradiční a výsledek bývá ohromující

Teenageři

Dárky pro skoro dospělé děti se často prodraží. Dávno vyrostly z hraček nebo stolních her. Přejí si nejraději značkové oblečení, ten nejnovější  smartphone nebo tučnou obálku, za kterou si pořídí něco samy.

Kromě toho všeho jim ale radost uděláte například také:

  • Pro pány kluky - domácími činkami, případně celou posilovací věží
  • Pro mladé ženy – parfémem nebo pěkným šperkem
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies