Nejvíce sexy herci roku 2008 podle časopisu People

Pryč jsou doby, kdy se v této anketě objevovala stále tatáž jména, jen v jiném pořadí. Letošní ročník je pořádným překvapením. Do popředí se dostává mládí – mnohý z nových sexsymbolů ještě ani neoslavil 25. narozeniny. Najdete tu i svého favorita?
Hugh Jackman sedící v autě

Hugh Jackman

Přitažlivý australský herec byl časopisem People vybrán jako nejvíce sexy muž planety za rok 2008. Brzy to budeme moci posoudit sami – filmová epopej Austrálie, kde se objeví po boku Nicole Kidman, bude k vidění i v našich kinech.

Daniel Craig

Nový agent Její Výsosti nepřestává okouzlovat ani v dalších pokračováních Jamese Bonda. I když zrovna nemusí být váš typ, mezi herci mu patří 2. příčka.

Jon Hamm

Jeho jméno vám nic neříká? Ve Spojených státech je Jon Hamm hvězdou seriálu Mad Men, který líčí machinace nepříliš poctivého reklamního specialisty v 60. letech 20. století. Intrikánství a šarm, to je přímo neodolatelná kombinace…

Zac Efron

Ano, to je ten, co učaroval slečnám na celém světě jako hvězda High School Musical neboli Muzikálu ze střední. Ve svých 21 letech má našlápnuto na slibnou kariéru a 3. místo v této anketě to jen potvrzuje.

Robert Buckley

Před dvěma lety ho téměř nikdo neznal. Jeho kariéra explodovala v americkém seriálu Lipstick Jungle, odvozeného od Sex and the City /u nás pod názvem Sex ve městě/. Tam neváhal od 2. dílu předvést svou perfektní muskulaturu v divokém striptýzu. Porota časopisu People jeho výkon po zásluze ocenila.

Blair Underwood

Život umí být někdy krutý – zatímco Blair byl zvolen 6. nejvíce sexy mužem planety, seriál, který ho proslavil, Dirty Sexy Money, byl po dvou sezónách stažen z vysílání kanálu ABC.

Ed Westwick

To je on, grázlík z bohaté rodiny ze seriálu Gossip Girl. Na to, že je mu pouhých 21 let, má za sebou slušnou řádku úspěchů, které bude jistě rozmnožovat.

Mark-Paul Gosselaar

I když má netypické jméno, jedná se o čistokrevného Američana. Proslavil se jako záporák Zack Morris v seriálu Saved by the Bell, který v Americe běžel koncem 80. a začátkem 90. let. Od té doby Mark-Paul trochu povyrostl a dnes je z něj jeden z nepřitažlivějších herců své generace.

Javier Bardem

Španělský zástupce mezi téměř samými americkými kolegy vybojoval mezi herci 8. příčku. K tomu můžeme připočíst i Oscara za herecký výkon v No Country for Old Men /Tahle země není pro starý/ a pověst žhavého latinského milence ve Vicky Cristina Barcelona, novém filmu Woodyho Allena, kde hraje jednu z hlavních rolí. Co víc si přát…

Robert Pattinson

Jméno tohoto nadějného 22letého amerického herce jsme mohli zaregistrovat ve filmech o Harrym Potterovi, kde hrál Cedrika. Ve svém příštím filmu Twilight se převtělí do postavy upíra.

Další články z rubriky Móda a trendy

Dokonalá v každém detailu – pravidla nošení doplňků

Trendy oblečení pro ženy s širšími boky

Móda a trendy – věčná džínovina

Náušnice podle tvaru obličeje

Stylové pokrývky hlavy

Móda do školy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies