Tipy na vánoční dárky

Vánoce, svátky klidu, ale také svátky plné stresu. Máte už nakoupeny všechny dárky pro vaše nejbližší? Připravili jsme pro vás tipy na dárky, kterými určitě potěšíte každého člena vaši rodiny.

Dárek s vánočními baňkami a zapálenými svíčkami

Dárky pro ty nejmenší

Nejmladší členové rodiny, které potěší dárky pod stromečkem v podobě hraček. Dnešní trh nabízí neskutečné množství hraček. Novinky, které určitě potěší nejednu dětskou dušičku je spousty. Pojďme se na ně spolu podívat. Mezi klasické dárky patří už několik let hračky od firmy Lego. Uspokojit svého potomka můžete novinkou v podobě Lego Creator Chlupáči. Určitě potěší vašeho potomka. Tato sestava umožňuje postavit si kočku s myší, psa nebo králíka. Pro pubertální členy rodiny přichází s originálním dárkem firma Shoeps. Tkaničky shoeps, které se nešněrují. Vybrat si můžete z nepřeberného množství barev. Vychytávka těchto tkaniček je, že se nešněrují, jsou elastické a přizpůsobí se tvaru nohy. Nepraskají a ani se nevytahují. Pubescenti si tak můžou ulehčit život při nazouvání obuvi právě pomoci tkaniček shoeps. Chcete-li ve vašem dítěti probudit hudební nadání, za zmínku určitě stojí pořízení hudebního nástroje. Jak rozvinout racionální myšlení u svých dětí? Zkuste logické moderní hry.

Dárky pro ni…

Ženy potěší jako každý rok klasické dárky, které jsou typické pro něžné pohlaví. Ženské oko potěší a na duši pohladí dárky v podobě kosmetiky, dále pak parfémy, šperky, luxusní spodní prádlo a módní doplňky. Mezi velmi oblíbené doplňky patří různé šály, pašmíny a tuby. Poslední zmiňované se stávají hitem již několik sezón. Klasikou v dárcích pro ženu se každoročně stávají kabelky a k ní vhodně zvolené kozačky nebo různé opasky.

Dárky pro něj...

Muži se v posledních letech začali více starat o svou pokožku. Používají různé anti-age krémy proti vráskám. Co takhle zkusit je odměnit krémem s obsahem koenzymu Q10? Parfémy a pánská kosmetika se pravidelně objevuje pod vánočním stromečkem. Kutily určitě potěší nová sada nářadí. Sportovním nadšencům se splní sen darováním různých sportovních potřeb nebo třeba lístků na hokej. Zážitkové dárky se můžou stát tím pravým pro vyznavače adrenalinu.

Dárky pro rodiče, prarodiče…

Nejstarší generaci velmi potěší různé výživové doplňky na klouby a proti vysokému tlaku. Při problémech s tlakem určitě potěší nový tlakoměr pod stromeček. Babičky a maminky budou mít radost z nového ložního prádla a ze skvělých pomocníků do kuchyně.

Nemáte dostatek financí?

Dárky nemusí vaši peněženku zruinovat. Meze se kreativitě nekladou. Zkuste potěšit rodinného příslušníka vlastnoručním výtvorem. Můžete uplést nebo uháčkovat šálu nebo slušivou čepici z vlny. A co takhle vyrobit ozdobnou šálu na krk ze starého trička? Vezměte si staré tričko a vytvořte tak jednoduchý a originální dárek, který potěší vaši kamarádku nebo maminku. Šála se dá vytvořit několika způsoby. Mezi levné dárky dále patří například rodinná fotografie, dána do krásného rámečku, která připomíná důležitou životní událost ve vaši rodině. Dalším trendem je obdarování nejbližších dárky z jídla. Kupte dózu s víkem, do které můžete vložit směs ořechů nebo domácí sušené rajčata, které jste si usušili v létě. Směs různých ořechů obalte ve směsi cukru a skořice, a vložte do dóz. Milovníky jídla a vytříbených chutí určitě potěšíte tímto skvělým gastronomickým dárkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies