Už máte bezpečnostní zásuvky?

Každý z nás chce mít doma pocit bezpečí, a to bez ohledu na to, žijeme-li v bytě nebo v domě. Pokud máte děti, měli byste si pořídit také bezpečnostní zásuvky, které je mohou ochránit před případným zásahem elektrického proudu.
Červená pohovka s konferenčním stolkem

Bezpečný a útulný domov

Bezpečnostní zásuvky jsou vhodné nejen pro rodiny s dětmi, ale také pokud máte doma zvířata. Když nejste doma nebo zrovna nemáte prostor neustále děti hlídat, můžete být klidní, že se nestane nehoda kvůli nebezpečným, starým typům zásuvek.

Bezpečnostní zásuvky – kde se dají koupit?

Bezpečnostní zásuvky pořídíte v každém obchodě s elektrotechnikou. Jejich cena není příliš rozdílná od klasických typů zásuvek. Rekonstrukce zásuvek je velmi jednoduchá, přesto ji ale neprovádějte sami. Zkušený elektrikář zásuvky vymění během pár okamžiků a za pocit většího bezpečí tato malá rekonstrukce rozhodně stojí.

Jak fungují bezpečnostní zásuvky?

Bezpečnostní zásuvky na první pohled vypadají jako klasická zásuvka, nabízejí ale také mnoho moderních designů, které se budou do vaší domácnosti hodit.

 

Bezpečné zásuvky mají buď krytku, kterou musíte oddělat, abyste mohli napojit drát. Některé mají bezpečnostní proudový spínač, který je nutné před zapojením proudu spustit.

Pro bezpečí vašich dětí

Jestliže uvažujete o koupi bezpečnostních zásuvek, dají se také pořídit prostřednictvím internetu. Dotyčná firma vám balíček dodá běžně do 14 dnů, který si následně vyzvednete na poště. Bezpečnostní zásuvky jsou tou pravou volbou pro první krok k bezpečnému bydlení.

 

Když venku prší - tipy na domácí hry

Který sport je vhodný pro vaše dítě?

Zdravý jídelníček v průběhu těhotenství

Předškoláci - co by měli umět?

Vegetariánská strava během těhotenství a kojení

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies