Hit letošního podzimu - zelená!

Ubývá vám energie a padají na vás splíny? Vsaďte na zelenou! Její uklidňující i tvořivě stimulační účinky vás příjemně nakopnou. Se zelenou budete nejen originální, ale také moderní, neboť právě teď je hitem číslo jedna!
Zelená kabelka se zelenými boty,jablkem,ananasem a položeným telefonem s brýlemi

Význam barev – zelená jako symbol rovnováhy

Zelená znamená mír, rovnováhu, manuální i duševní tvořivost. Posiluje přátelství i rodinné vztahy. Nejen oblečením v této barvě, ale i různými doplňky a šperky rozhodně neuděláte krok vedle. Také zelené kameny jako je jaspis, opál, smaragd, topas, malachit nebo olivín vám (nejen na podzim) vrátí ztracený elán a energii.

Komu sluší zelená

Existuje mnoho odstínů zelené, ne každá ale sluší všem. Zatímco tyrkysová a světle zelená se více hodí k zrzkám a blondýnám, vojensky zelená sluší nejvíce tmavovláskám. Světlovlásky by měly volit teplou zelenou, tmavovlásky studenou - tmavě zelenou nebo teplejší odstín doplnit studenějším jiné barvy.

Kombinování barev

Zelená je barva pro každou příležitost. Můžete ji zvolit jak pro svůj sportovní, tak i elegantní outfit. Zelenou můžete kombinovat nejen se zemitými barvami jako je hnědá, oranžová, béžová nebo žlutá, ale také s kontrastní růžovou, korálově červenou nebo bílou.

Módní zelená v různých trendy stylech

Ke sportovnímu stylu ladí vojensky zelená barva, skvěle ji podtrhne růžový. Sportovně elegantní je jakýkoliv odstín zelené s bílou. Světle zelená barva je okouzlující v kombinaci se žlutou či světle červenou. V zelených šatech se nemusíte bát ani vyrazit na ples či jinou společenskou akci – zvlášť pokud je doplníte o zlaté boty nebo zlatou kabelku.

 

Chcete-li působit vyrovnaně a klidně v práci, zkuste kombinaci zelené s tyrkysovou nebo světle modrou barvou. Samozřejmě platí, že módnímu stylu by mělo odpovídat líčení – oční stíny musí být ve stejném tónu jako některý ze zvolených barev oblečení.

Další články z rubriky Móda a trendy

Vhodné líčení pro zrzky

Módní kombinace letošního podzimu

Ponožky v sandálech – nový módní trend?

Trendy účesy pro podzim 2008

Dokonalá v každém detailu – pravidla nošení doplňků

Stylové pokrývky hlavy

Trendy oblečení pro ženy s širšími boky

Móda a trendy – věčná džínovina

Náušnice podle tvaru obličeje

Móda do školy


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies