Nová nemoc – pozor na fashioexii!

Že jste o této nemoci ještě neslyšeli? Ne? Tak nyní máte tu možnost! Jedná se o nemoc, která postihuje převážně ženy, které jsou schopny na úkor módy hladovět, což může způsobit nemalé potíže. Čtěte dále a dozvíte se více.
Podrážka boty

Móda, oblečení, nákupování - co je to fashioexie?

Fashioexie by se dala volně přeložit jako nemoc, při které se především ženy snaží přizpůsobit modelkám a posledním módním trendům, to vše na úkor zdraví a zdravého jídelníčku. Ženy si raději odřeknou jídlo, než aby se vzdali vyhlídky nové sukně, šatů, bundičky, kabelky či bot.

 

Pozor, tuto nemoc si nezaměňujte s anorexií, i když svým způsobem, se u této nemoci některé příznaky anorexie vyskytují. Ženy, které trpí fashioexií vidí ultra štíhlé modelky, které jsou oblečeny v luxusních šatech, mají krásně upravené vlasy, nehty…atd. Samozřejmě chtějí být jako ony, a postupně se jim svým chováním přibližují.

Ženy a móda – statistiky mluví jasně

Z průzkumu, který uskutečnil magazín MyCelebrityFashion, vyšli velice zajímavé výsledky. Více než třetina žen kvůli módě hladoví, polovina ženské populace utratí měsíčně více za šaty a různé doplňky, než za jídlo. Studie dále ukázala, že 75 % žen ve věku mezi 18 až 25 lety zaplatí měsíčně za módu v průměru 4500 korun a více, celých 16 % z nich navíc utratí více než polovinu svého příjmu.

Váš názor nás zajímá

Co si myslíte o fashioexii vy? Jste schopná/ý hladovět kvůli tomu, abyste si koupil/a něco nového na sebe? !Podělte se s námi o váš názor v naší diskusi. Předem děkujeme za příspěvky.

Další články z rubriky Móda a trendy

Vhodné líčení pro zrzky

Módní kombinace letošního podzimu

Ponožky v sandálech – nový módní trend?

Trendy účesy pro podzim 2008

Dokonalá v každém detailu – pravidla nošení doplňků

Stylové pokrývky hlavy

Trendy oblečení pro ženy s širšími boky

Móda a trendy – věčná džínovina

Náušnice podle tvaru obličeje

Móda do školy

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies