Hotel Belconti Belek Antalya Turkey – recenze

Velká recenze na Hotel Belconti v Turecku. Kde se dají utratit peníze? Hotel Belconti vám pomůže dokonale relaxovat. Zažijete zde hromadu zábavy, dobrého jídla a pohody...

Belconti

Hotel Belconti v Turecku

Hotel Belconti ***** má dlouhou písečnou pláž, kterou ohraničují borovicové lesy. Hotel Belconti je rozdělen na vlastní hlavní hotelovou budovu, vedlejší budovu a vilovou část. Nemáte na dovolenou? Léto - co takhle sbalit milionáře?

Hotel Belconti – příjezd na hotel

Hned po příjezdu a vystoupení z autobusu (majetnější z půjčeného Hummera) vás uvítá poslíček, který vás zbaví zavazadel. Nemusíte mít starost, že si je nechá. Kufry jsou okamžitě označeny a přemístěny na váš pokoj. Na recepci vás osloví jedním z mnoha světových jazyků. Nejběžnější je mluvit Rusky, Německy nebo Anglicky. Předložíte pas a voucher na ubytování. Vyplníte jednoduchý formulář. Hotel Belconti je ultra all exclusive díky čemuž budete vybaveni páskem na ruku. Rozmyslete si, na kterou ruku jej chcete připevnit, protože tam bude po celou dobu vaši dovolené. Osobně doporučuji levou. Na pokoj vás doprovodí poslíček, který vám ukáže, že váš pokoj má dveře, světla, záclony a podobné neuvěřitelné věci. Očekává spropitné a jestli jej chcete rozesmát, tak mu dejte jeden dolar. Nám se to podařilo. Více dolarů na Belconti už nebudete potřebovat. Výjimku tvoří pouze vaše soukromá touha po vykoupení stánku se zlatem.

Nezapomeňte na Cestovní pojištění

Hotel Belconti – kde se dají utratit peníze

Ve spodní části hotelu Belconti je hala s obchody. Je zde základní obchod na opalovací krémy, kosmetiku, plavky, boty, kufry, hračky, nafukovací lehátka, koženou galanterii, stříbro a zlato. Jelikož je zde znatelný rozdíl mezi EURO a USD, tak vám doporučujeme při placení na Belconti tento postup.

Prodávající na Belconti chce stanovit cenu.

Zeptá se vás čím budete platit? Řekněte EURO. Prodejce definuje nejnižší cenu jaké je schopen (možná přidá i historku, že je to jen pro vaše krásné oči). Tuto cenu snižte na minimálně polovinu, lépe na třetinu. Obvykle se zastavíte na polovině. Před ukončením obchodu se zatvařte, že "to" vlastně nepotřebujete a že odcházíte. Bude se vás ptát co se děje. Mlčte alespoň 30 vteřin a potom mu nabídněte poslední dohodnutou cenu, ale v dolarech (vyděláte tak na kurzu dalších 30%).

Další peníze na Belconti můžete utratit za

  • cukrovou vatu (1 až 2 USD)
  • balenou zmrzlinu (2 až 3 USD)
  • čerstvé jahody (2 USD cca 250g)
  • třešně (2 USD cca 500g)

Další možností je využít na Belconti klimatizovanou internetovou kavárnu, kde vás bude stát brouzdání na internetu 5 USD na 30 minut.

Poslední možností je vydržet do dvou do rána, kdy podle hotelového manuálu budete muset za alkohol v baru platit. Tuto skutečnost se nám, ale nepodařilo potvrdit.

Hotel Belconti – ubytování a klimatizace

Hotel Belconti je plně klimatizovaný. Klimatizace však nepracuje 24 hodin, proto vás někdy může čekat ne úplně ideální teplota na pokoji. Ubytování odpovídá standardu 4* hotelu. Je účelné a praktické. Na pokoji je TV s výběrem satelitních kanálů, lednice, ve které vás první den přivítají 2 coly, 2 plechovky Tuborg (piva), malá a velká minerální voda. V následujících dnech vám doplní automaticky 1,5 litru balené vody ennc. V případě, že chcete vyměnit ručníky, tak je musíte hodit v koupelně na zem. V případě nutnosti něco opravit, reaguje hotel Belconti okamžitě a flexibilně.

Kosmetické přípravky a dovolená

Přírodní kosmetika

Druhy pokojů na Belconti

Pokoj standard Belconti

  • Jedna francouzská postel + 1 manželská postel. Jedna místnost, jedna koupelna s vanou a vysoušečem vlasů.

Rodinný pokoj Belconti

  • Dvě separate místnosti a jedna koupelna. Postele stejně jako u standard pokojů.

Pokoj navíc Belconti

  • Lze si připlatit standard pokoj, který navazuje na druhý standardní nebo rodinný pokoj.

Apartmán Belconti

  • Je hezky vybaven a můžete se kochat výhledem z panoramatického balkónu.

Kapacita hotelu Belconti

  • 600 pokojů (320 v hlavní budově, 100 v přístavbě a 180 ve vilách).

Ceny ubytování Belconti

Se dvěma dospělými je dítě do 6 let zdarma, dítě od 7 do 12 let má 50% slevu, druhé a třetí dítě má 50% slevu (dále lze již dohodnou skupinovou slevu).

Domácí zvířata - Belconti

Zvířata a to ani domácí nejsou povoleny, takže svého hodného bulteriéra budete muset nechat doma u sousedů.

Hotel Belconti – bazény a koupání

V areálu je několik sladkovodních bazénů. Standardní teplota vody v bazénu je kolem 23 – 24oC. Voda není příliš chlorovaná, je velice čistá a bazény jsou neustále udržovány po dobu 24 hodin. Při příjezdu dostanete na recepci jednu kartičku - towel card (velikost kreditní karty), na kterou si můžete zdarma zapůjčit ručník. Ručníky se zde nekradou, ale v případě jeho ztráty nebo ztráty kartičky, zaplatíte při odjezdu 10EURO. Bazény jsou blízko hlavní budovy a pouze cca 3 minuty od moře. Všude je dostatek sprchovacích koutů s čistou vodou i kabinek na převléknutí. Opalovat se nahoře bez je povoleno. Hotel Belconti dbá celý den o vaše pohodlí, komfort a zábavu. Je zde několik animačních pracovníků (mladí studenti většinou z Ruska), kteří vymýšlejí hry a rozptýlení hostů. Toalety u bazénu jsou čisté a každých 30 minut zde probíhá úklid. Je zde dostatek toaletního papíru i tekutého mýdla. Ubrousky a horkovzdušný vysoušeč rukou je samozřejmostí. U bazénu se ani v plné sezóně nebudete cítit stísněně, protože celé prostranství areálu je dostatečně rozlehlé. K dispozici máte pohodlné lehátka s poduškou nebo houpací sítě v borovicovém všudypřítomném lesíku. V areálu naleznete rovněž vodopád u bazénu, který vytváří exotický dojem a tři tobogány. Tobogány se vypínají v 19 hodin. Jestli chcete zábavu, tak si seřiďte hodinky a vyčkejte až v 19 hodin automat vypne přívod vody do trouby s tobogánem. Zde je odpověď na zdánlivě nelogické chování některých turistů, kteří přibližně 19.02h šlapou opačným směrem (tedy nahoru) s opáleným zadkem.

Medové masáže

Bazény - jaký vybrat?

Opalování Hotel Belconti

Pro začátek se opravdu dobře krémujte opalovacím krémem. Opalování - vyhněte se skvrnám! Turecké slunce je velice intenzivní a i v případě, že je pod mrakem, tak výrazně opaluje. Optimální je první a druhý den použít výhradně opalovací krém s faktorem 25. Třetí den je možno snížit na některých partiích na faktor 15-18. Nos, uši, nárty, dekolt, podkolenní jamky a vrch ramen je dobré stále natírat faktorem 25. Po sedmi dnech můžete snížit ochranný faktor až na stupeň 8. Citlivé partie je dobré, ale i na dále natírat vyšším faktorem. Opalovací krém - jak vybírat . U moře se díky chladnějšímu vzduchu můžete opalovat intenzivněji. Melanom - chraňte se před sluncem! Mořská sůl, slunce a písek vám pomůže vyčistit pokožku, proto se nelekněte první dny, když se objeví pupínky, což dosvědčí zrcadlo v koupelně, které je opravdu velké a dobře osvětlené.(Stravou ke krásné pleti) Může se také objevit alergie na slunce, která v případě, že omezíte slunění do dvou dnů zmizí. Sluneční alergie Po ukončení koupání, což je přibližně po sedmnácté hodině se nezapomeňte osprchovat na pokoji. Pokožku důkladně ošetřite pleťovým krémem nebo mlékem po slunění (nejlépe s Bambuckým máslem). Zabráníte tak tolik neoblíbenému loupání kůže. Jak na suché ruce? Bazén je otevřen od 9 do 19 hodin. Potom probíhá jeho údržba a koupání je na vlastní nebezpečí (hotel má vlastního doktora). Moře je neustále hlídáno plavčíkem, který dohlíží na „účastníky zájezdu“. V případě velkých vln je lépe neopouštět vyhrazený prostor. Ušetříte tak plavčíkovy zbytečné pískání na píšťalku a jeho následné rychlé plavání k vám. Ráno není špatné si přivstat a rezervovat si své místo, tak, že rozložíte ručník přes lehátko. První nadšenci pobíhají mezi lehátky už od 6:30 ráno. Garantujeme vám, že po celou dobu vašeho odpočinku zde nebudete mít hlad, ani žízeň (platí pro ty, kteří jsou schopni ujít alespoň 50m. Mimochodem v celém hotelu Belconti je bezbariérový přístup, takže je pohodlný i pro vozíčkáře).

Mořská sůl a její blahodárné účinky

Hotel Belconti – sportovní a ostatní vyžití

Je zde 8 tenisových dvorců, které mají noční osvětlení. Celý den je otevřen minigolf. V areálu naleznete i pěkně upravené fotbalové hřiště, příležitost zastřílet si z luku nebo vzduchovky. Zdarma vám rovněž zapůjčí fotbalový nebo basketbalový míč (jsou zde 2 basketbalové street plochy). Milovníci billiárdu ocení dva stoly. Je zde rovněž venkovní herna pro děti. Můžete si zde rovněž objednat učitele tenisu, masáž po sauně nebo se nechat vytvořit nový účes u kadeřníka (placená služba). Večer je od 8.30 hodin mini disco pro děti. Klidně je můžete nechat animátorům na starost. Hotel je uzavřen a má vlastní ochranku. Později následuje v letním divadle venkovní program, který je každý den jiný. Venkovní program končí 22.30 a potom se můžete přesunout
a) diskotéka
b) živá hudba pro střední a pokročilejší věk
c) piano bar s hrou na kytaru – lobby bar. Máte-li raději klid, tak můžete vše pohodlně sledovat z jedné ze dvou teras.

Hotel Belconti – alkohol a nealko

Vše zdarma. Určitě nic sebou nevezte. Je to zbytečné. Mají zde Bacardi, Campari, Whisky a hromadu dalšho alkoholu. Češi jistě ocení výborné pivo TUBORG, které si během oběda můžete sami načepovat, ale večer by to byla namáhaví práce, takže obsluha potěší. Po celém areálu jsou inteligentně rozloženy občerstvovací místa, kde si můžete vybrat chlazené nealko nápoje Minerální voda a její příznivé účinky. Specialitou je zde chlazený řídký jogurt (připomíná Actimel). Jsou zde rovněž stroje na espreso i kapučíno, víno. Upozornění pro Valachy – nemají slivovici. (Kocovina - jak na ni vyzrát)

Voda a lidský organismus

Jídlo na Hotelu Belconti

Snídaně 8 – 10h, svačina, oběd 12.30 – 14.30, zmrzlina 14 – 16, svačina 2 do 17. hidiny, večeře 18.30h do 22h. K jídlu velice krátce. Je zde opravdu velký výběr, který hravě překonává hotely v Egyptě, Tunisu, Maroku, Kypru, Řecku atd. Jídlo je čerstvé, vynikající chuti a budete mít opravdu problém nepřibrat. Ostatně přiložené fotografie mluví za sebe.

Léto a vysoké teploty - co na to potraviny naleznete ZDE

Ostatní informace Hotel Belconti

HOTEL DESCRIPTION

BELCONTI rekreační hotel (5 hvězd)

Adresa Hotel Belconti

Iskele Mevkii – 07506 Belek / ANTALYA

e-mailová adresa Belconti

info@belconti.com internet

telefon Belconti:

0090 – 242 – 715 15 40

Telefax Belconti:

0090 – 242 – 715 10 47

Datum uvedení do provozu hotelu Belconti

06.09.1997

Jak se domluvíte na Hotelu Belconti

  • Turecký
  • Německy
  • Anglicky
  • Francouzsky
  • Rusky

Poloha Hotelu Belconti

  • Antalya: 35 km
  • Antalya letiště: 30 km
  • Serik nemocnice: 15 km
  • Aspendos divadlo: 17 km
  • Kurşunlu vodopád: 25 km
  • Thermessos: 40 km
  • Köprülü Canyon: 65 km
  • Alanya: 100 km

Rekapitulace a hodnocení - Hotel Belconti
(Max 5* min 1*)

Hotel Belconti patří mezi jeden z nejlepších hotelů v oblati Antalye. Odpovídá 4 hvězdičkám evropského hodnocení.

Výhody Hotelu Belconti

  • Fantastické jídlo (saláty, sladkosti, ovoce, opékané a grilované maso, ryby atd.)

  • Kříšťálová voda v bazénu

  • Solidní jednání obsluhy na Belconti

  • Pocit klidu a bezpečí i pro děti

  • Vše je pouze pár metů (moře, bazén, jídelny, bary, sport)

  • Bezbariérový přístup na celém hotelu Belconti

  • Hotelové taxi za 4Eur (celé auto)

  • Můžete si volně přenášet jídlo i pití po celém hotelu i na pokoje (talíře vám ráno uklidí u i z pokoje)

  • Neomezená konzumace alko, nealko a jídla

  • Široká možnost sportovního vyžití

  • Zábava pro malé děti

  • Volně přístupné automaty na víno, nealko, tekutý jogurt (podobný na actimel), pivo, čistou chlazenou pitnou, vodu, sodu, presso a capucino

  • Vhodný prostor pro odpočinek

  • Krásný výhled z některých pokojů Belconti

Nevýhody Hotelu Belconti

  • Klimatizace neběží na pokoji 24 hodin

  • Některé pokoje jsou nevýhodně postaveny přímo nad jídelnu (strana od moře).

Rada na závěr - Hotel Belconti

Turecko je velice příjemná země, která se snaží dostat do EU. K turistům se chovají slušně. Pokoje do zahrady jsou výhodnější pro rodinu, která má malé děti (je zde klidněji). Dodržujte pitný režim (hlavně čistou vodu z automatu (bez ledu). Ráno je nejlépe trávit u bazénu a po obědě u moře (odpoledne tam není moc lidí). Do jídelny nevcházejte v plavkách. Na hotelu nespěchejte (jste na dovolené). Všimněte si jak rychle chodí hosté po jídelně (jezte v klidu - chovejte se na úrovni). Užívejte si to!!! Dovolená - jak si ji užít?

Možné nemoci v Turecku

Oblíbené pití a čemu budou rozumět na Hotelu Belconti

Bacardi cola
Campari with ice and lemon (Campari s ledem a citronem)
Campari juice (Campari s pomerančovým juicem)
Vodka juice (Vodka s juicem)
Peanuts (speciálně pražené oříšky ve skleničce)

Více letních koktejlů a jejich recepty naleznete ZDE

Tip - bar Belconti

Když si během oběda dáte do skleniček čerstvě nakrájený citrón, jednu čajovou lžíčku třtinového cukru (je u automatu s čajem - má hnědou barvu Přírodní sladidla - nahraďte bílý cukr) a čerstvou mátu (je tam veliká mísa - vypadá podobně jako kopřiva a voní pepermintově), tak vám obsluha u baru doplní led, Bacardi a trochu sody a máte vynikající osvěžující nápoj Mojito (mochíto - pití mexických mafiános).

Tip - bazén Belconti

Čerstvý citrón si mohou vzít blondýnky sebou k vodě a vymačkat si jej do vlasů. Během několika dnů získáte krásnou letní barvu vlasů.

Tip - jídelna Belconti

Jídla si nakládejte pouze málo a hodně druhů. Do salátu a těstovin si přidejte čerstvou bazalku (získají italskou exotiku).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies